A.C.E Awards heyecanı hız kesmeden devam ediyor!

Türkiye’nin müşteri memnuniyetini ölçen ilk ve tek platformu Şikayetvar tarafından düzenlenen A.C.E Awards (Achievement in Customer Excellence)’ın altıncısı için sona gelindi. 1 milyonun üzerinde örneklemle gerçekleştirilen ve kusursuz müşteri deneyimini yaşatan markaların ödüllendirildiği Şikayetvar A.C.E. Awards bu yıl 2 Haziran Çarşamba günü Four Seasons Hotel Istanbul’da gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak.

120 bin markanın, 6 milyon bireysel üyenin ve milyonlarca ziyaretçinin buluştuğu Şikayetvar, 20 yıllık tecrübesiyle mükemmel müşteri deneyimini yaşatan markaları belirlemeye devam ediyor. Tüketiciler tarafından kusursuz müşteri deneyimi yaşatan markaların belirlendiği A.C.E Awards Ödül Töreni’nin altıncısı içinse geri sayım başladı. Firmaların şikayet verileri, pazar payları ve Şikayetvar tarafından uygulanan yıllık bir milyonun üzerindeki anket temel alınarak hazırlanan Müşteri Deneyim Endeksi araştırması sonuçlarına göre, tüketicisine mükemmel müşteri deneyimi yaşatan markaların ödüllendirileceği Şikayetvar Ödül Töreni 2 Haziran Çarşamba günü Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus’ta davetlilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Kategori sayısı 47’ye yükseldi

Markaların uçtan uca şikayet yönetim becerisinin ödüllendiği A.C.E Awards’da bu yıl kategori sayısı artırıldı. Geçen yıl 27 farklı sektörde 54 ulusal ve uluslararası markanın ödüllendirildiği ödül töreninde, bu yıl 47 kategoride müşteri deneyimini en iyi yöneten 91 marka ödüllerine kavuşacak.

Kusursuz müşteri memnuniyeti “Yıldız Tayfı” ile ödüllendiriliyor

Markaların başarılarını taçlandırdıkları törenin, ödülü Heykeltıraş Orkide Akkoç imzası taşıyor. Tamamen el yapımı olan ve Yıldız Tayfı adı verilen benzersiz ödül, çok sayıda küçük yıldızın bir araya gelerek büyük bir yıldıza dönüşümlerini temsil ediyor.

A.C.E Awards’ın Metodolojisi:

Markaların gerçekleştirdiği şikayet yönetiminin temel alındığı A.C.E Awards’da Şikayetvar, şikayetçi müşterilere yönelik yılda 1 milyonun üzerinde anket gerçekleştiriyor. Gerçek tüketicilerle yapılan bu anketler “Müşteri Deneyimi Endeksi”ni oluşturuyor ve A.C.E Awards’da markalar “Müşteri Deneyim Endeksi “ baz alınarak ölçümleniyor. Endekste temel parametreler olarak pazar payına oranla şikayet payı, memnuniyet düzeyi ve marka sadakati kullanılıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. A.C.E Awards heyecanı hız kesmeden devam ediyor! için yorumda bulun

    A.C.E Awards heyecanı hız kesmeden devam ediyor! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak A.C.E Awards heyecanı hız kesmeden devam ediyor! için ilk yorumu yapabilirsin.