21. Göcek İlkbahar Yarış Haftası Tamamlandı

D- Marin Göcek’in ev sahipliğinde ‘21. Göcek İlkbahar Yarış Haftası’ 17-21 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Göcek Yat Kulübü Spor Derneği tarafından düzenlenen yarışlar kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Belarus, ABD, Almanya, Azerbaycan, Kazakistan gibi 9 ülkeden toplam 25 teknenin katıldığı yarışlarda ilk gün heyecanı ‘D-Marin Kupası’ ile başladı. Yarışların sonunda Levent Peynirci yönetimindeki Enka Cheese birinci, Viacheslav Ermolenko kaptanlığındaki Lagerta ikinci oldu. Tora Kutoğlu ise Wings of Island ile üçüncülük kupasını aldı.

D-Marin Göcek’in ev sahipliğinde ‘21. Göcek İlkbahar Yarış Haftası’, 17-21 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi. 9 ülkeden 25 teknenin katıldığı yarış haftasının ilk gün heyecanı ‘D-Marin Kupası’ ile başladı.

Deniz yolcularının vazgeçilmez rotaları arasında yer alan Göcek’te düzenlenen ve 4 gün süren yarışlar kıyasıya bir rekabete sahne oldu ve planlanan 6 yarış da eksiksiz yapıldı. Bu yarışlar sonucunda genel sıralama aşağıdaki gibi oldu;

IRC 1 Division

  1. Enka Cheese / Levent Peynirci
  2. Lagertha / Viacheslav Ermolenko
  3. Wings of Island / Tora S. Kutoğlu

IRC 2 Division

  1. Marmarisa Hanse / Gleb Semerenko
  2. Ada Sailor / Ali Öztürk
  3. Enchantment of Sakhalin / Bavaria Vision

FRSH Division

  1. Agena / Andreii Brus
  2. Red Pepper / Veniamin Mokshin
  3. Nefesss / Erol Akmert

IRCCHR Class BCT

  1. Imagine / Alexei Bronov
  2. Night and Day / Sevastian Leschenko
  3. Yassica / Maksim Bialkvich

IRC Class BCT

  1. Enka Cheese / Levent Peynirci
  2. Lagertha / Viacheslav Ermolenko
  3. Wings of Island / Tora S. Kutoğlu

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. 21. Göcek İlkbahar Yarış Haftası Tamamlandı için yorumda bulun

    21. Göcek İlkbahar Yarış Haftası Tamamlandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 21. Göcek İlkbahar Yarış Haftası Tamamlandı için ilk yorumu yapabilirsin.