2022 TOSFED Yıldızları Göçer ve Odabaşı

2017 yılından bu yana FIAT ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve yetenekli genç sporcular keşfetmeyi hedefleyen sosyal sorumluluk projesi ‘TOSFED Yıldızını Arıyor’un final yarışları, 21-23 Ekim tarihleri arasında TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde gerçekleştirildi. Bu yıl 34’ü kadın toplam 522 adayın katıldığı elemeler sonunda belirlenen 10 erkek 4 kadın sporcu, üç ayrı formatta gerçekleşen yarışlarda mücadele ettiler.

Fiat Egea yarış otomobilleri ile piste çıkan sporcular ilk yarışta en hızlı tur zamanları, ikinci yarışta ise toplam tur zamanlarına göre sıralanırken üçüncü yarışta pist yarışı formatında toplu start ile birbirlerine karşı üstünlük sağlayabilmek için piste çıktı.

Hafta sonu gerçekleşen her üç yarışı da kazanan Fatih Selim Göçer 2022 TOSFED Yıldızını Arıyor birincisi olurken, Emre Özcan Karademir ikinci ve Doğa Tosun da üçüncü oldular. Kadınlar klasmanında ise Eda Odabaş her üç yarışı da kazanarak en hızlı ismi olurken Nurefşan Şen ikinci ve Betül Gözde Öner üçüncü sırada yer aldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. 2022 TOSFED Yıldızları Göçer ve Odabaşı için yorumda bulun

    2022 TOSFED Yıldızları Göçer ve Odabaşı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2022 TOSFED Yıldızları Göçer ve Odabaşı için ilk yorumu yapabilirsin.