12. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Marmaris’te Başlıyor.

Yüzme sevdalıları 28 Mayıs Cuma günü

Marmaris’in Turkuaz sularında buluşuyorlar…

2021 yılında “Turkuaz Yüzme Serisi” adıyla, Marmaris, Göcek ve Bodrum’un birbirinden güzel turkuaz sularında seri halinde gerçekleşecek olan ve yılın şampiyon yüzücülerinin Bodrum finallerinde belirlenecegi Aquamasters Yüzme Şampiyonası, 28 Mayıs Cuma günü Marmaris’te başlıyor.

Aquamasters’ın doğduğu,_ülkemizin ve Güney Ege’mizin incisi Marmaris Şampiyonası, Muğla Valiliği’nin himayesinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ve koordinasyonuyla düzenlenecek. Uluslararası yarışlara Marmaris Belediyesi ve Martı Resort Deluxe bir kez daha ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin bir değeri olan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları; yüzme sporunun her yaşta yapılabilecek çok özel, olimpik bir spor branşı olduğuna dair farkındalığı artırmak,_bu spora olan sevgiyi aşılamak, yaş gözetmeksizin herkesin bu sporu yapması için tesvik etmek prensiplerini benimsiyor. Dünyaca ünlü_ su sporları markası Arena’nın ismini verdiği ve markanın Türkiye Temsilcisi_Sportive ile birlikte birbirinden kıymetli vizyon partnerlerin katkılarıyla gerçekleştirilen Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonaları, Akdenize kıyısı olan ülkeler dikkate alındığında en yüksek katılımlı ve en kapsamlı yüzme şampiyonalarının_başında geliyor. 2015 yılından bu yana 11 kez yapılan yarışlara şimdiye kadar 44 farklı ülkeden yaşları 11 – 90 arasında değisen 15.000’e yakın sporcu katıldı.

Tek bir şampiyonadan ibaret olmayıp, bir şampiyonalar bütünü olan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları 2021 Turkuaz Yüzme Serisi’nin ilk durağı olan Marmaris’te yerli ve yabancı yüzlerce sporcu; dostluk, sportmenlik ve rekabet başlıgı altında, salığın, güvenliğin ve niteliğin ön planda olduğu 5 farklı parkurda kulaç atacak.

Şampiyona 28 Mayıs Cuma sabahı Peugeot Açık Su Yüzme Şampiyonası (3008 m) ve Martı Hotels Açık Su Yüzme Şampiyonası (6000 m) ile başlayacak. Gün içinde Setur Marinas Açık Su Yüzme Şampiyonası (1000m), Peugeot Açık Su Yüzme Şampiyonası (2008 m) yarışları yapılacak. Marmaris yarışları bir Auqmasters klasiği olan ve bu yıl ilk kez Marmaris’te de FMV Işık Üniversitesi’nin destekleriyle yüzülecek olan Işık Yolculuğu Gece Etkinliği ile sona erecek.

Arena Aquamasters Yüzme Sampiyonaları Marmaris Programı

28 Mayıs 2021 Cuma

Saat

Yarış

08.30

Peugeot Açık Su Yüzme Şampiyonası – 3008 m

Martı Hotels Açık Su Yüzme Şampiyonası – 6000 m

13.30

Setur Marinas Açık Su Yüzme Şampiyonası – 1000 m

15.30

Peugeot Açık Su Yüzme Şampiyonası –2008 m

19.30

FMV Işık Üniversitesi Isık Yolculuğu Gece_Etkinliği– 500 m

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • 12. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Marmaris’te Başlıyor.
  1. 12. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Marmaris’te Başlıyor. için yorumda bulun

    12. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Marmaris’te Başlıyor. için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 12. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası Marmaris’te Başlıyor. için ilk yorumu yapabilirsin.